Chris Camp (1981) was reeds op jonge leeftijd geïntrigeerd door het Oosten. Op 11-jarige leeftijd begon zijn boeiende ontdekkingsreis met oosterse gevechtsporten. Al snel kwamen hier cursussen T'ai Chi, Qi Gong en diverse vormen van Yoga bij. Hij beoefende niet enkel intensief okido yoga bij verschillende leraren, maar volgde ook de teacher training bij Tias Little (prajna yoga) en diverse workshops bij internationale lesgevers (waaronder Donna Farhi, Sarah Powers, Paul Grilley en anderen). Uit al deze verschillende ervaringen ontwikkelde hij zijn eigen yogastijl: Yin Yang Yoga.


Vanaf zijn 18e begon hij zich te verdiepen in energetische en holistische geneeskunde zoals Reiki, Macrobiotiek, Shiatsu en Jin Shin Jyutsu. Zo vervolledigde hij onder meer de 4-jarige Shiatsu opleiding aan het Oost West Centrum. Vanuit zijn grote drang naar een voller en vrijer leven ontdekte hij ook het emotioneel lichaamswerk, het sjamanisme, gestalt therapie, voice dialogue en de vijf ritmes van Gabrielle Roth. Zo is hij sinds 2014 erkend 5 ritmes lesgever en werkt hij in zijn praktijk ook met o.a. Dans- en bewegingstherapie en Voice Dialogue.


Chris studeerde in 2004 af als Burgerlijk Ingenieur aan de K.U. Leuven. Hierna volgde hij een aanvullende opleiding rond Internationale Betrekkingen en Conflictbeheersing. In zijn leven brengt hij het westen en het Oosten samen om zo tot een groter en vollediger geheel te komen.


In zijn lessen werkt hij vanuit zijn intuïtie om de kwaliteiten te stimuleren die ieder van ons bezit. Hij nodigt je zonder oordeel uit om op ontdekkingstocht te gaan naar je eigen levenkracht. Zijn lessen combineren luchtigheid en speelsheid met eenvoud en focus.


Websites Chris:
www.movementforlife.be
www.cambiamento.be